Studiam Waddinxveen: groothandel, reparaties en keuringen van gereedschappen.

Onze handelsonderneming in diamantgereedschappen is van start gegaan in november 1985 en loopt parallel aan ons boor en zaag bedrijf Stubbe Waddinxveen BV. Van daaruit zijn we dan ook in de gelegenheid om onze producten tot in detail te testen, te innoveren en waar nodig te verbeteren.

Na jaren van research en innovatie met onze gediamanteerde gereedschappen zijn we tot een fantastische mix van diverse diamant- en hulpgereedschappen gekomen. Tevens is ons bedrijf voorzien van een eigen werkplaats en een gediplomeerde keurmeester om onder andere al uw zaag- en boormachines vakkundig voor u te repareren en te keuren.

Wij leveren alleen gereedschappen die we in de praktijk zelf getest hebben, en staan dan ook voor 200% achter de producten die wij aan u leveren.

Specialisten in gereedschappen
Groothandel in diamantgereedschappen

Als groothandel in diamantgereedschappen kunt u bij ons terecht voor onder andere boormachines, zaagmachines, dunwandige- en dikwandige boren, zaagbladen en boorstatieven.

Gereedschappen van Studiam »
Laat uw gereedschappen keuren door onze keurmeester

In onze eigen werkplaats keuren wij uw (elektrische) gereedschappen. Onze gediplomeerde keurmeester kan alles voor u testen en repereren, op een vakkundige manier.

Bekijk onze diensten »
Eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen

Via onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Maak gebruik van het offerteformulier op de contactpagina, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen »