Groothandel in boor- en zaaggereedschappen

Boormachines

Studiam is leverancier van de alom bekende Weka boormotoren. Deze motoren zijn niet van kunstof, maar van aluminium vervaardigd. Hierdoor is de machine zowel mechanisch als thermisch zeer stabiel. In onze eigen werkplaats hebben wij de beschikking over alle speciale hulpstukken om uw Weka motor te onderhouden en eventueel te repareren.

Zaagmachines

U kunt bij ons terecht voor zowel handzaagmachines als vloerenzaagmachines. In onze eigen werkplaats bent u aan het juiste adres voor eventuele reparaties.

Dunwandige- en dikwandige boren

De dunwandige boren (½) van Studiam BV zijn van zeer hoge kwaliteit, en beschikken over een zeer goede snijcapaciteit en hoge standtijd. Met een standaard lengte van 33cm zijn deze boren ideeal, zeker als u ze nog een keer wilt herbezetten. De boren met rim zijn standaard 30 cm lang en zijn niet meer her te bezetten. De dikwandige boren (¼) van Studiam zijn standaard 45 cm lang en staan ook bekend om hun hoge kwaliteit en prima standtijd, ze zijn ook prima geschikt om her te bezetten. Alle boren worden gemaakt in onze eigen werkplaats.

Zaagbladen

De zaagbladen van Studiam BV zijn van uitermate goede kwaliteit. Wij betrekken onze zaagbladen van verschillende leveranciers uit de Europese Unie en kunnen dan ook voor elke klus het juiste zaagblad aan u aanbieden. Heeft u specifieke vragen over een bepaald te zagen materiaal? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen aan het juiste zaagblad voor die specifieke klus.

Boorstatieven

Bij onze Weka-boormotoren kunnen ook bijpassende boorstatieven geleverd worden. Uiteraard zijn ook deze van hoge kwaliteit en komen bij een gerenommeerde Nederlandse fabrikant vandaan.

Laat uw elektrische gereedschappen keuren in onze eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats keuren wij onze eigen gereedschappen, maar ook is er de mogelijkheid om uw elektrische gereedschappen bij ons te keuren. Studiam beschikt over een gediplomeerde keurmeester, welke op een vakkundige manier alles voor u kan testen en repareren.

Zodra de machine is goedgekeurd wordt er een testrapport opgesteld en krijgt de machine een sticker met datum voor de volgende keuring.

Onze keurmeester repareert al uw kapotte boor- en zaagmachines

In onze werkplaats repareren wij al onze machines en diamantboren. Ook hier bestaat de mogelijkheid om al uw diamant gerelateerde boor- en zaagmachines bij ons te laten repareren, maar ook uw kapotte diamantboren kunnen door onze gediplomeerde keurmeester gerepareerd of herbezet worden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

Vul onderstaand formulier in, en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Uw contactgegevens:

1/4

Naam:

*

Telefoonnummer:

*

E-mailadres:

*

Werkzaamheden:

2/4

Gereedschapppen

Keuring

Reparatie

Omschrijving:

3/4

*

Beveiligingscode:

4/4

Voer hieronder de code uit het plaatje hierboven in. Klik op de afbeelding om deze te verversen.

*